ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30591-022
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 50 m
990 Ft 1660 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A legmodernebb polimerizációs eljárással gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékekre jellemző kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző, így versenykörülmények között is eredményesen használható.
Cikkszám: 30591-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 50 m
Szín: áttetsző
Szakítószilárdság: 4,24 kg

A sikeres szerelék összeállításának egyik sarkalatos pontja - különösen az óvatosan kapó halak esetében - a megfelelő vékonyságú, lágyságú és szakítószilárdságú, szinte észrevehetetlen előke zsinór kiválasztása. A Competition Leader a legmodernebb polimerizációs eljárások igénybevételével gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékeknél megszokott kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. A halak számára szinte észrevehetetlen, lágy, nagy kopásállóságú, csomótűrő anyag a mindennapi horgászaton túl versenykörülmények között is eredményesen használható.

Az ENERGO TEAM márkájú 'ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM' egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM egy nagyon erős és tartós zsinór, amely képes ellenállni a nagyobb halak húzásának és megfelelően védi a horgászbotot és a horogot is.

Ez a zsinór 50 méter hosszú és 0.22 mm vastagságú, így könnyen kezelhető és rendkívül stabil. Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM rendkívül rugalmas és könnyen alkalmazható, így akár kezdő horgászok is használhatják.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM kiválóan alkalmas a horgászat minden típusára. Akár édesvízi, akár tengeri horgászatot szeretnél végezni, ez a zsinór garantálja a sikeres és eredményes horgászatot. Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM nagyon könnyű, és nem terheli meg a horgászbotot, így hosszabb ideig is horgászhatsz anélkül, hogy fáradt lennél.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM nagyon tartós és ellenálló, így nem kell aggódnod a zsinór megszakadása miatt. Ez a zsinór nagyon jó minőségű anyagból készült, és jó áron érhető el. Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM egy nagyon jó befektetés a horgászok számára, akik szeretik a megbízhatóságot és a minőséget.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM kiválóan alkalmas minden típusú horgászathoz, és biztosítja a horgászat sikerességét és eredményességét. Ha szeretnél egy megbízható és tartós zsinórt, amely garantálja a sikeres horgászatot, akkor az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.22MM a tökéletes választás az Ön számára!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák