ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.24MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30591-024
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,24
Zsinór hossza: 50 m
990 Ft 1660 Ft

40% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30591-024
Átmérő: 0,24 mm
Hossz: 50 m
Szín: áttetsző
Szakítószilárdság: 4,94 kg

A sikeres szerelék összeállításának egyik sarkalatos pontja - különösen az óvatosan kapó halak esetében - a megfelelő vékonyságú, lágyságú és szakítószilárdságú, szinte észrevehetetlen előke zsinór kiválasztása. A Competition Leader a legmodernebb polimerizációs eljárások igénybevételével gyártott előkezsinór. Szakítószilárdságára, lágyságára és mérethűségére a japán termékeknél megszokott kimagasló minőség és nagyfokú precizitás jellemző. A halak számára szinte észrevehetetlen, lágy, nagy kopásállóságú, csomótűrő anyag a mindennapi horgászaton túl versenykörülmények között is eredményesen használható.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 50M 0.24MM egy igazi kincs a horgászok számára! Ez a zsinór kiváló minőségű, erős és tartós, ami azt jelenti, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy eltörik vagy elhasználódik. Ez a zsinór 50 méter hosszú és 0,24 mm vastag, így könnyen használható bármilyen típusú horgászathoz.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy kiválóan alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz. Az erős nyúlása segít a halak biztonságos kifogásában, így nem kell aggódnod, hogy az éppen fogott hal elszabadul. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a szakadásnak, így sokáig tart.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR kiváló választás minden horgász számára, aki magas minőséget és tartósságot keres. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz, és rendkívül erős és tartós. A zsinór méretei lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú horgászatot elvégezzenek.

Az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR azok számára készült, akik szeretik a kihívásokat és a magas minőséget. Ez a zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz, és nem fog elszakadni vagy elhasználódni a használat során. A zsinór méretei lehetővé teszik, hogy akár nagyobb halakat is sikeresen kifogjunk, így mindig készen állunk az újabb kalandokra.

Ha magas minőséget és tartósságot keresel, amely megfelel a kihívásoknak, akkor az ENERGO TEAM COMPETITION LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR az ideális választás számodra. Ez a zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz, és garantálja a halak biztonságos kifogását. A zsinór méretei lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú horgászatot elvégezzenek, így mindig készen állunk az újabb kalandokra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák