CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,17MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30125-717
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,17
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-717
Átmérő: 0,17 mm
Hossz: 150 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 3,90 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór azoknak a horgászoknak lett kifejlesztve, akik csak a legjobbat akarják a horgászfelszerelésükben. Ez a zsinór a legújabb technológiákat használja, hogy biztosítsa a legmagasabb minőséget és a legjobb teljesítményt minden horgászat során.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,17MM hosszú, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral kényelmesen horgászhatsz akár a parton, akár a csónakban. A 0,17 mm vastagságú zsinór nem túl vastag, de nem is túl vékony, így nagyon sokféle halfajtához használható.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór egy megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik, amely más zsinóroktól megkülönbözteti: a többszínű design. A zsinór több színű, ami azt jelenti, hogy a horgász könnyen látja, hol van a zsinór a vízben. Ez nagyon előnyös lehet, ha éjszaka horgászol, vagy ha a víz sötét árnyalatú.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór nagyon erős és tartós. Az anyag, amelyből készült, kiváló minőségű, és ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú időn át használható, és nem kell aggódnod azért, hogy a zsinór elromlik közben a halat kifogod.

Az egyik legjobb dolog a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinórban az, hogy könnyen kezelhető. A zsinór nem csavarodik össze, és könnyen csomózható. Ez nagyon jól jön, ha a horgászfelszereléseddel küzdesz, és nem akarod elveszíteni az időt azzal, hogy a zsinórt kicsomózod.

Végül, de nem utolsósorban, a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. A zsinór nagyon magas minőségű, de nem kell érte egy vagyont fizetni. Ez azt jelenti, hogy bármilyen horgászat céljára megfelelő, és nem kell aggódnod azért, hogy túl sokat költesz a horgászfelszerelésedre.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,17MM egy fantasztikus választás minden horgász számára, aki a legjobb minőséget és teljesítményt akarja a horgászfelszerelésében. A többszínű design, az erős és tartós anyag, valamint a könnyű kezelhetőség miatt ez a zsinór egy igazi kincs a horgászok számára. Próbáld ki te is, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák