CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,25MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30125-725
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-725
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 8,90 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,25MM egy fantasztikus termék a horgászok számára, amely megkönnyíti a halak fogását. A CARP EXPERT márka híres a minőségi horgászfelszerelésekről, és ez a monofil zsinór sem kivétel.

A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több horgászatot is végrehajtsunk. Az 0,25 mm vastagságú zsinór szilárd és tartós, és megvéd a szakadástól és a horgászcikk eltörlődésétől.

A MULTICOLOR kialakítás lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen lássák, hol van a zsinór vízben, így könnyebben észrevehetik, ha halat kapnak. A színváltásos zsinór a vízben valóban kiválóan működik, így a horgászok könnyebben tudják követni a zsinór mozgását, és így biztosabbak lehetnek abban, hogy ne maradjanak le az esetleges halakról.

Ez a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretik az egyszerűséget és a minőséget. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállóak a környezeti hatásokkal szemben. A zsinór vastagsága lehetővé teszi a nagyobb halak fogását, és a színváltásos kialakítás biztosítja, hogy a horgászok könnyen követhessék a zsinór mozgását.

Ez a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,25MM bizonyosan megállja a helyét bármely horgászkaland során. Ha minőségi horgászfelszerelésekkel rendelkezel, akkor biztos lehetsz benne, hogy a horgászatod sikeres lesz, és ezt a zsinórt is ebben a kategóriában kell elhelyezni. Tehát, ha valóban szeretnél sikeres és hatékony horgászatot, akkor ne habozz, válaszd a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák