CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30125-730
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,30
Zsinór hossza: 150 m

1150 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-730
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 150 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 12,50 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM a horgászok számára készült, kiváló minőségű zsinór, amely biztosítja a kényelmes és hatékony horgászatot. Az 150 méter hosszú zsinór 0,30 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elég erős ahhoz, hogy bármilyen halat kifogjunk. A zsinór egyedi színei könnyebbé teszik a horgászok számára a halak követését és a vonal nyomon követését.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM könnyen használható, és a tervezése során a minőségre és a tartósságra fektették a hangsúlyt. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a víznek és az időjárási viszonyoknak. A zsinór színei nem fakulnak és nem kopnak, így hosszú ideig használható.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM előnye, hogy több színben kapható, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kiválasszák a megfelelő színt a különböző körülményekhez és környezetekhez. A zsinór színei különösen hasznosak lehetnek homályos vagy alacsony fényviszonyok mellett, amikor a halak nehezebben láthatóak.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki értékelni fogja az erős, tartós és könnyen használható zsinórt. A zsinór méretei tökéletesek a közepes méretű halak kifogására, de elég erős ahhoz is, hogy nagyobb halakat is kifoghassunk.

Összességében a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM egy nagyszerű termék, amely biztosítja a hatékony és kényelmes horgászatot. A kiváló minőségű anyagokból készült zsinór színei könnyebbé teszik a halak követését és a vonal nyomon követését, így a horgászok könnyebben és hatékonyabban tudnak dolgozni. A zsinór könnyen használható és tartós, így hosszú ideig élvezhetjük a horgászatot. Ha keresel egy minőségi zsinórt, amely a legjobb ár-érték arányt kínálja, akkor a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,30MM a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák