CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-30125-740
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 150 m

1250 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30125-740
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 150 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM egy kiváló minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok számára készült. Az ilyen típusú zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok nagyra értékelnek.

Az egyik legfontosabb előnye a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM-nek az, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy a halak könnyedén elbírják, így nem kell aggódni az esetleges szakadások miatt. Emellett a zsinór nagyon könnyű és rugalmas, így a horgászok könnyedén dobhatják ki a csalijukat, anélkül hogy az bármilyen problémát okozna.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM további előnye az, hogy rendkívül sokoldalú. Ezt a zsinórt bármilyen típusú horgászathoz használhatjuk, beleértve a sügér, ponty, csuka és más halfajok horgászatát is. A zsinór hossza 150 méter, így bőven elegendő akár egy hosszabb horgászat során is.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM-nek egy másik előnye az, hogy rendkívül lágy és sima felületű. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem okoz sérülést a kezünkön, amikor a csalinkat kihúzzuk a vízből. Emellett a zsinórnak különleges köpenye van, amely megakadályozza a felcsavarodást és a csomók kialakulását, így a horgászok könnyedén dolgozhatnak vele.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM-nek további előnye az, hogy az ára nagyon kedvező. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén megengedhetik maguknak, hogy több tekercset is vásároljanak, ha szükségük van rá. A zsinór mérete 0,40 mm, így kifejezetten a nagyobb halak horgászatához ajánlott.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM egy olyan termék, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Kiváló minőségű, erős és tartós, sokoldalú és rendkívül lágy felületű. Emellett a zsinór ára nagyon kedvező, így a horgászok könnyedén megengedhetik maguknak, hogy több tekercset is vásároljanak. Ha a legjobb minőségű monofil zsinórra van szükséged, akkor a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,40MM az, amire szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák