CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30121-020
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30121-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 5,40 kg
Carp Expert UV Purple zsinór

Carp Expert újdonság és nem csak színében! De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-; és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt. Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!  A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE - A modern horgászok egyik legfontosabb felszerelése a zsinór. Azonban, hogy a horgászat minden pillanata élvezetes legyen, fontos a zsinór minősége és tulajdonságai is. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE egy olyan termék, amely a legjobb minőséget és a legújabb technológiákat kínálja a horgászok számára.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE kiemelkedően jó minőségű, és a horgászok igényeinek megfelelően lett kialakítva. A zsinór magas kopásállóságú, ellenáll az UV sugárzásnak, és kiválóan ellenáll a vízben lévő vegyi anyagoknak. A zsinór nagyon erős és hosszú élettartamú, így sokáig használható.

Az UV PURPLE színe nagyon fontos előnye a CARP EXPERT zsinórnak. Az UV PURPLE szín rendkívül hatékonyan működik a vízben, és a halak számára is vonzó. Az UV PURPLE színnek köszönhetően a horgászok könnyebben megtalálják a zsinórt a vízben, és könnyebbé válik a halak követése is.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE nagyon könnyű és kényelmes használni. A zsinór 300 méter hosszú és 0,2 mm vastagságú, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a horgászat minden területén használják. A zsinór vastagsága és hossza kiválóan alkalmas az úszós horgászatra, a feeder horgászatra, valamint a legtöbb módszerhez, amelyeket a horgászok alkalmaznak.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE a legjobb minőséget kínálja a horgászok számára, és garantáltan a legjobb választás a horgászat minden típusához. A zsinór kiváló minősége, az UV PURPLE színe, valamint a könnyű használhatósága és kényelme miatt a horgászok számára egy igazi álomválasztás. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,2 300M 5,4 PURPLE megvásárolható az epeca.hu weboldalon, és garantáltan minden horgász számára megéri az árát. Ne habozz, próbáld ki te is!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák