CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30121-025
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 300 m

1790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30121-025
Átmérő: 0.25 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 8,90 kg
Carp Expert UV Purple zsinór

Carp Expert újdonság és nem csak színében! De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-; és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt. Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!  A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretik a kihívásokat és a nagyobb halakat. Ez a zsinór rendkívül tartós és megbízható, így biztos lehetsz benne, hogy nem fog cserben hagyni, amikor a leginkább szükséged van rá.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE a legújabb technológiát használja, hogy megfeleljen a modern horgászok igényeinek. A zsinór UV-purple színű, ezáltal jól látható a vízben, még a legnehezebb körülmények között is.

A zsinór hossza 300 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy számos halat kifogj. A 0,25 mm vastagságú zsinór ideális a közepes és nagy méretű halakhoz, és a 8,9 kg-os terhelhetőséggel megfelelő biztonságot nyújt a horgászat során.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE kivételes előnye, hogy rendkívül alacsony memóriával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog összegabalyodni, és könnyen kifut a tekercsről anélkül, hogy lenyomná a horgot.

A zsinór egyéb előnyei közé tartozik a kiváló kopásállóság, a magas ellenálló képesség a vízben, valamint a könnyű kezelhetőség. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretik a minőségi termékeket, és aki számára fontos a hatékonyság és a tartósság.

Összefoglalva, a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE egy kiváló minőségű termék, amely megfelel a modern horgászok igényeinek. A zsinór kiváló kopásállósággal rendelkezik, könnyen kezelhető és nem fog összegabalyodni. A zsinór UV-purple színű, így jól látható a vízben, még a legnehezebb körülmények között is. A 300 méter hosszú zsinór elegendő mennyiség áll rendelkezésedre ahhoz, hogy számos halat kifogj. A 0,25 mm vastagságú zsinór pedig ideális a közepes és nagy méretű halakhoz. Ha szeretnél egy megbízható és tartós zsinórt, amely segít abban, hogy sikeres legyen a horgászatod, akkor a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,25 300M 8,9 PURPLE az, amit keresel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák