CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,3 1000M 12,5 PURPLE

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30121-830
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 1000 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30121-830
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 12,5 kg
Carp Expert UV Purple zsinór

Carp Expert újdonság és nem csak színében! De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-; és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt. Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!  A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór egy igazi horgászok által kedvelt termék, melyet a minőségi alapanyagok, valamint az innovatív technológiai megoldások tesznek különlegessé. A zsinór egy 1000 méter hosszú, 0,3 mm vastag, 12,5 fontos zsinór, melyet a CARP EXPERT márka azért fejlesztett ki, hogy a horgászok számára a lehető legjobb minőséget és élményt biztosítsa.

Az UV PURPLE elnevezés nem véletlen, hiszen a zsinór különleges lila színe nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem segít a halakat is könnyebben megkülönböztetni a víztől. A zsinór UV fény hatására világít, így még jobban kiemeli a horgász által kifogott halakat.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór kiválóan ellenáll a víznek, valamint az időjárási körülményeknek is. Az anyaga rendkívül tartós, így hosszú élettartamot biztosít. A zsinór kiváló minőségű poliészterből készült, melynek köszönhetően a horgászok számára egy nagyon könnyű és kényelmes használatot biztosít.

A zsinór kiválóan alkalmas mind a csónakos, mind a parton horgászók számára. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór nagyon jól csúszik a vízben, így a horgászoknak könnyebb dolga van a halak kifogásakor. A zsinór nagyon hajlékony, így könnyen lehet vele horgászni.

A zsinór 0,3 mm vastagsága és 12,5 fontos terhelhetősége lehetővé teszi a nagyobb halak kifogását is. A horgászoknak nem kell aggódniuk, hogy a zsinór elszakad vagy nem bírja a nagyobb terhelést. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór kiváló minősége és tartóssága garantálja, hogy a horgászok sokáig élvezhetik a horgászat élményét.

Összességében elmondható, hogy a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór egy kiváló minőségű és megbízható termék, melynek használata garantáltan kellemes élményt nyújt a horgászok számára. A zsinór különleges lila színe és UV fény hatása még nagyobb élményt nyújt a horgászat során. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,3 mm vastagsága és 12,5 fontos terhelhetősége nagyobb halak kifogására is lehetőséget biztosít. Ajánljuk minden horgász számára, aki szeretne megbízható és minőségi eszközöket használni a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.56

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák