CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 300M 18,7 PURPLE

Külső raktáron
Cikkszám: EF-30121-040
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,4
Zsinór hossza: 300 m

1990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 30121-040
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Carp Expert UV Purple zsinór

Carp Expert újdonság és nem csak színében! De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-; és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt. Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!  A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór a horgászok körében egyre népszerűbb termék. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

A zsinór mérete 0,4 mm, és hossza 300 méter. A vastagsága és hossza miatt ideális választás a nagyobb halak horgászatához. A PURPLE szín pedig nem csak esztétikailag vonzó, de fontos szerepet játszik a halak megfogásában is.

Az UV PURPLE szín a vízben hatékonyan eltakarja a zsinórt, így a halak kevésbé észlelik azt. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyabban tudják befogni a kívánt halakat. Ezenkívül a zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így a halak még a legnagyobb erőfeszítéssel sem tudják eltépni azt.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór rendkívül sokoldalú. Kiváló választás lehet a folyóvízi és állóvízi horgászathoz egyaránt. Emellett a zsinór könnyen kezelhető, így a horgászok bármikor könnyedén alkalmazhatják.

A zsinór előnyei közé tartozik még a hosszú élettartam és a kiváló kopásállóság is. Az UV PURPLE szín egy idő után sem kopik el, így a zsinór hosszú távon is megőrzi az esztétikai és funkcionális előnyeit.

Összességében, a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely sokoldalú és hatékony megoldást jelent a horgászok számára. A zsinór kiváló teljesítményt nyújt a nagyobb halak horgászatához, miközben a PURPLE szín hatékonyan eltakarja azt, és növeli a halak befogási esélyeit. Ha te is hatékonyan szeretnél horgászni, akkor a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák