CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,22

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-922
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 1000 m

3780 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-922
Átmérő: 0,22
Hossz: 1000 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára szükséges a sikeres horgászathoz. Az anyagban található speciális technológiai megoldásoknak köszönhetően kimagaslóan megbízható és tartós. A termék megfelelő vastagsága (0,22mm) lehetővé teszi, hogy a könnyű halakat is biztonságosan kiemelhessük a vízből.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 előnye, hogy rendkívül könnyen kezelhető. A monofilament zsinór kiválóan alkalmazkodik az általunk használt horgászfelszereléshez, így kényelmesen és hatékonyan tudunk vele dolgozni. Az anyag kiválóan ellenáll a víznek és az időjárási viszontagságoknak, így a horgászat minden körülménye között használható.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 további előnye, hogy nagyon erős és kopásálló. Az anyagban található speciális összetevőknek köszönhetően a zsinór ellenállóvá válik az esetleges sérülésekkel és kopásokkal szemben is. Ezáltal a zsinór hosszú élettartamú, és sokáig használható, anélkül, hogy elveszítené a minőségét.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 előnye, hogy rendkívül rugalmas. A zsinór hihetetlenül rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan tudjuk kifogni. A rugalmasságának köszönhetően a zsinór nagyon jól alkalmazkodik a halak mozgásához, így azokat könnyedén irányíthatjuk a kívánt irányba.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 előnye, hogy kiváló ár-érték arányú. A zsinór kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető áron kapható, így minden horgász számára elérhető. A hosszú élettartamának köszönhetően a zsinór egy rendkívül gazdaságos választás, amely hosszú távon is megfelelően működik.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 méreteinek köszönhetően széles körben használható. A 0,22mm átmérőjű zsinórt a könnyebb halak horgászatára ajánljuk. A zsinór hosszúsága 1000 méter, így elegendő mennyiséget tartalmaz ahhoz, hogy egy horgászat során többször is cserélhessük a zsinórt.

Összességében a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,22 egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór könnyen kezelhető, erős, kopásálló, rugalmas, és egy rendkívül gazdaságos választás. A zsinór méretei lehetővé teszik, hogy széles körben használható legyen, így mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára kiváló választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák