CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,25

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-925
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 1000 m

3780 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-925
Átmérő: 0,25
Hossz: 1000 m

A CRALUSSO márkájú CARPower Prestige monofil zsinór egy olyan termék, melynek használatával a horgászok garantáltan élvezhetik a fogásokat. A 0,25 mm vastagságú zsinór hossza 1000 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy számos horgászatot lebonyolíthassunk vele. Ez a zsinór kifejezetten a pontyhorgászok számára készült, és minden olyan előnyt magában hordoz, amelyre egy ilyen típusú horgászat során szükség lehet.

Az első és talán legfontosabb előnye a CARPower Prestige monofil zsinórának az a hihetetlenül magas kopásállóság, amely rendkívül fontos a pontyhorgászat során. A zsinór anyaga kiváló minőségű, így még a legnagyobb halak sem képesek kárt tenni benne. A zsinór szakítószilárdsága 8,5 kg, ami azt jelenti, hogy még a legnagyobb pontyokat sem kell tartanunk ettől a zsinórtól való félelemtől.

Emellett a CARPower Prestige monofil zsinór rendkívül könnyen használható, így még a kezdő horgászok is sikeresen alkalmazhatják. A zsinór látható színe megkönnyíti a következő dobást, és segít a horgásznak abban, hogy pontosan azokra a helyekre dobjon, ahol a halak legnagyobb valószínűséggel tartózkodnak.

A CARPower Prestige monofil zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem kopik el vagy nem szakad el a legrosszabb pillanatban sem. A zsinór kiválóan ellenáll a vízben lévő káros anyagoknak, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór korai elhasználódása miatt.

A CARPower Prestige monofil zsinór mérete 0,25 mm vastagságú, amely a pontyhorgászat során az egyik leggyakrabban alkalmazott méret. Ez a méret kiválóan alkalmas azokra a helyzetekre, amikor a halak érzékenyek a nagyobb méretű zsinórokra. A 1000 méter hosszú zsinór elegendő mennyiség, hogy a horgászok sok alkalommal használhassák, még akkor is, ha gyakran horgásznak.

Összességében a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely minden pontyhorgász számára ajánlott. A termék kiváló minőségű, rendkívül kopásálló és könnyen használható. A 0,25 mm vastagságú zsinór mérete a pontyhorgászat során az egyik leggyakrabban alkalmazott méret, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór megfelelően teljesít majd. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely minden pontyhorgász felszerelése részévé kell, hogy váljon.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák