CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,28

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-928
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,28
Zsinór hossza: 1000 m

3780 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-928
Átmérő: 0,28
Hossz: 1000 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,28 egy kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok számára ideális választás lehet. Ez a zsinór olyan előnyöket kínál, amelyeket más zsinórok nem tudnak biztosítani.

Ez a zsinór 1000 méter hosszúságú, és 0,28 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy erős és tartós. A hosszú hosszának köszönhetően a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elfogy a horgászat közben, így több időt tölthetnek a vízparton.

Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően rendkívül ellenálló. A zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, és a vízben is nagyon jól teljesít. Ez azt jelenti, hogy a horgászok bármilyen halat foghatnak ezzel a zsinórral, és nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór eltörhet.

Ez a zsinór nagyon rugalmas, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető. A zsinór könnyen csomózható, és könnyen megfelelő alakot lehet neki adni. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen el tudják távolítani a zsinórt a vízből, anélkül, hogy eltörne vagy összesodródna.

Ez a zsinór nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. A zsinór nagyon megfizethető áron kapható, így a horgászok nem kell sok pénzt költeniük a minőségi zsinórra. Ez azt jelenti, hogy bármelyik horgász megengedheti magának ezt a zsinórt.

Összefoglalva, a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,28 egy kiváló minőségű zsinór, amely nagy szakítószilárdsággal és rugalmassággal rendelkezik. Az ár-érték aránya nagyon jó, így bármelyik horgász megengedheti magának ezt a zsinórt. Ha egy minőségi zsinórra van szükséged, akkor a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (1000m) 0,28 a legjobb választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák