CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,30

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-930
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 1000 m

3940 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-930
Átmérő: 0,30
Hossz: 1000 m

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,30' egy olyan minőségi zsinór, amelyet elsősorban horgászoknak ajánlunk. Az 1000 méteres hosszú kiszerelés és a 0,30 mm vastagságú monofil zsinór minden horgász számára lehetővé teszi, hogy hosszú távú, hatékony és eredményes horgászatot folytasson.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy még a nagyobb halakat is sikeresen foghatod vele, és nem kell aggódnod, hogy a zsinór elszakad vagy megsérül. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór strapabíró és ellenálló, így hosszú távon megbízható partnere lehet a horgászatnak.

A zsinór felülete sima és csúszós, ami nagyon fontos a horgászat során. A sima felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a bottesteken, így csökkenti a súrlódást és javítja a dobás pontosságát. Emellett a sima felület miatt a zsinór kevésbé sérülékeny a környezeti hatásokra, mint például a napsugárzásra és az időjárási viszonyokra.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy nagyon jól viselkedik a vízben. A zsinór hajlékonysága miatt nem csak könnyen dobható, de az érzékenysége is jobb, így a halak akcióit pontosan érzékelheted. Emellett a rugalmasság miatt a zsinór sokkal kevésbé hajlamos a csomók kialakulására és az összegabalyodásra.

Méretek:
Hossz: 1000m
Vastagság: 0,30mm

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy nagyon hasznos és megbízható termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór nagyon erős, tartós, sima felületű, rugalmas és könnyen dobható. A termék előnyeit kiemelve, azt mondhatjuk, hogy ez a zsinór valódi segítség minden horgásznak, aki sikeres és hatékony horgászatot szeretne folytatni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák