CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-935
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 1000 m

3940 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-935
Átmérő: 0,35
Hossz: 1000 m

A horgászat egy olyan sport, amelyet nagyon szeretnek az emberek világszerte. Azonban ahhoz, hogy sikeres legyünk ebben a tevékenységben, szükségünk van a megfelelő felszerelésekre, mint például a CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,35'. Ez a zsinór minden horgász számára kiváló választás, amely biztosítja, hogy a halakat könnyedén lehet kifogni.

Ez a 1000 méter hosszú zsinór 0,35 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elég vastag ahhoz, hogy bármilyen halat könnyedén kifoghassunk. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek eltérő nyomáskompenzációs tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez a zsinór lehetővé teszi, hogy a horog és a csali közötti távolság nagyobb legyen, így a halak szívesebben harapnak a csalira.

A zsinór nagyon sűrű és sima felületű, így a vízben nem tapadnak rá a növények, ami megnehezíti a halak kifogását. Az erős és tartós CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór könnyen kezelhető, így nem kell aggódnunk az összetörés vagy az elszakadás miatt. Ez a zsinór kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így minden horgász számára megfizethető.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór nagyon sokoldalú termék, amelyet bármilyen horgászati ​​módszerhez használhatunk, beleértve a feeder horgászatot, az úszós horgászatot és a bojlis horgászatot is. Ez a zsinór nagyon könnyen kezelhető, így bármelyik horgász számára ideális választás. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór nagyon rugalmas, így nem kell aggódnunk az összetörés vagy az elszakadás miatt.

Összefoglalva, a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely megfelelő ár-érték aránnyal rendelkezik. A zsinór nagyon sokoldalú, nagyon könnyen kezelhető, és biztosítja, hogy a halakat könnyedén kifoghassuk. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór minden horgász számára ideális választás, így ha te is szereted a horgászatot, ne habozz, vásárolj egyet és garantáltan elégedett leszel a teljesítményével!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák