CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,22

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-322
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

1940 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-322
Átmérő: 0,22
Hossz: 300 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,22 egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely a legjobb eredményeket garantálja minden horgász számára. Az évek során a CRALUSSO márka a horgászat nagy rajongóinak egyik legkedveltebb választéka lett, és ez a zsinór bizonyítja, hogy miért.

Ez a zsinór kiváló minőségű, ultra-erős monofilament anyagból készült, amely rendkívül ellenálló és hosszú élettartamú. A zsinór 0,22 mm vastagsággal rendelkezik, és 300 méter hosszú, ami elegendő ahhoz, hogy a horgászoknak elegendő zsinórral legyenek ellátva a hosszabb horgászatokhoz is.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,22 a horgászok számára számos előnyt kínál. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy rendkívül erős és tartós. A zsinór állóképessége és ellenálló képessége kiváló, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb halakat is fogjanak, anélkül hogy aggódniuk kellene a zsinór szakadása miatt.

Ezenkívül a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,22 kiválóan alkalmas mindenféle horgászati ​​technikához. A zsinór kiválóan viselkedik mindenféle körülmények között, az aljzatoktól az akadókig, így a horgászok bármilyen helyzetben biztosak lehetnek benne, hogy a zsinór kiválóan teljesít majd.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,22 méretei is kiválóak a horgászok számára. A 300 méteres hossz és a 0,22 mm-es vastagság lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig használják a zsinórt, anélkül hogy aggódnának a zsinór kimerülése miatt. A méret lehetővé teszi, hogy a zsinór nagy távolságokra is beállítható legyen, ami ideális a nagyobb halak fogásához.

Összességében a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,22 egy remek választás minden horgásznak, aki erős, tartós és megbízható zsinórra van szüksége. A zsinór kiváló minősége és teljesítménye biztosítja, hogy a horgászok minden alkalommal sikeresek legyenek, amikor a vízre mennek. A CRALUSSO márka minősége pedig garantálja, hogy a zsinór hosszú élettartamú lesz és a legnehezebb kihívásokkal is megbirkózik majd.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák