CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-328
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,28
Zsinór hossza: 300 m

1940 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-328
Átmérő: 0,28
Hossz: 300 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, hogy maximális teljesítményt nyújtson az édesvízi horgászat során. Ez a zsinór kifejezetten a pontyozóknak lett kifejlesztve, akiknek fontos, hogy a zsinórjuk nagy teherbírású legyen, és bírja a nagyobb halak ellenállását is.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 mérete 0,28 mm átmérőjű, és 300 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására, és biztosítja a horgászok számára a szükséges erőt és tartósságot.

Ez a zsinór különleges anyagösszetételének köszönhetően rendkívül erős és kopásálló. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 tartós és ellenálló a vízben lévő szennyeződésekkel és a UV sugárzással szemben is. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a zsinórjuk könnyen elszakad, vagy hogy a napsütés hatására tönkremegy.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 rendkívül könnyű kezelni, és kiválóan alkalmazkodik a horgászat során felmerülő különböző kihívásokhoz. A zsinór sima felülete lehetővé teszi az könnyű és pontos dobást, így a horgászok könnyedén elérhetik a kívánt távolságot, és pontosan célba tudnak dobni.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 egy olyan termék, amelyet bátran ajánlhatunk a halakat kereső horgászoknak. Ez a zsinór rendkívül megbízható és tartós, és biztosítja a horgászok számára a szükséges erőt és tartósságot a sikeres halászathoz. A CRALUSSO márkájú zsinórok megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak, és a legjobb választás a horgászok számára, akik komolyan veszik a halászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák