CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,35

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-335
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,35
Zsinór hossza: 300 m

1940 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-335
Átmérő: 0,35
Hossz: 300 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór a horgászok egyik legkeresettebb terméke, és nem véletlenül. Ez a zsinór a CRALUSSO márkájú termékek között az egyik legjobb minőségű és legmegbízhatóbb termék, amelyet a horgászok számára készített.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek a zsinór tartósságát és erősségét biztosítják. Az 0,35 mm vastagságú zsinór kifejezetten nagy halak horgászatához ajánlott, és akár 12 kg terhelést is elbír.

A zsinór nagy előnye, hogy rendkívül sima felületű, így kevésbé görcsöli össze magát, és könnyebben csúszik át a gyűrűkön. Ez jelentős előnyt jelent a hosszabb dobások során, amikor a zsinór könnyedén csúszik át a boton és a gyűrűkön, így nagyobb távolságra lehet dobni.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór a kiváló minősége és tartóssága miatt ideális választás a horgászok számára, akik rendszeresen horgásznak nagy halakat. A zsinór rendkívül erős és ellenálló az erős húzásnak, így biztosan nem szakad el a hal harc közben.

A zsinórnak nagy előnye, hogy könnyen kezelhető és szerelhető. A zsinór különleges kialakítása miatt könnyedén csomózható, és az erős feszültség alatt sem oldódik fel. Ez különösen fontos a horgászat során, amikor a zsinórnak nagy terhelést kell elviselnie.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór mérete 300 méter, így elegendő zsinór áll rendelkezésre akár hosszabb horgászatokhoz is. Az 0,35 mm vastagságú zsinór alkalmas nagyobb halak horgászatához, és a zsinór hosszúsága lehetővé teszi a hosszabb dobásokat is.

Összességében a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A zsinór tartós és erős, könnyen kezelhető és csomózható, és ideális választás a nagy halak horgászatához. Ha megbízható és tartós zsinórra van szükséged, akkor a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák