CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinór 150 m 0,18

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33905-118
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

2060 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33905-118
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Fekete
"A Cralusso prémium minőségű zsinór kínálata, feeder és pontyhorgászat igényeihez fejlesztett zsinórokkal bővült. A FEEDER & CARP fluorocarbon bevonattal lett ellátva, mely gyorsabb merülést, csökkent nyúlást és nagyobb kopásállóságot tesz lehetővé a hagyományos damilokhoz képest. A Cralusso méretpontos damiljainak, mint a FEEDER&CARP feltekercselését is segíti a saját fejlesztésű QSP kalkulátor, mely segítségével precízen, optimális mértékben tudjuk feltölteni orsónk dobjára a horgászzsinórt." (forrás:cralusso)

Nagyon fontos, hogy kicsi nyúlása legyen a zsinórnak, hiszen a messzire bejuttatott végszereléken hamarabb érzékelhetjük a kapást.

A CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinór nemzetközi szinten is elismert termék, amely minden horgász számára remek választás. A zsinór 150 méter hosszú és 0,18 mm vastagságú, így ideális a ponty- és feeder horgászathoz.

A CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinórnak számos előnye van a versenytársaihoz képest. Az egyik legfontosabb előnye a zsinór kiváló minősége. A zsinór anyaga nagyon erős és rugalmas, így nagyon könnyű vele dolgozni, és könnyen kialakítható vele a megfelelő horgásztechnika.

A zsinór bevonata kiválóan ellenáll az abraziónak, így az anyag kiválóan ellenáll a kopásnak és korróziónak. A felület sima és sima, és a zsinór színe nagyon élénk, így a horgászok könnyen láthatják a zsinórt a vízben.

A CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinór egy nagyon könnyű zsinór, amely nem terheli a botot. A zsinór nagyon jól csúszik a gyűrűkön, így könnyen és simán lehet dobni a zsinórt.

A CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinór nagyon tartós és megbízható. A zsinór nagyon jól ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, így a horgászok bármilyen körülmények között használhatják.

Összességében a CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinór egy kitűnő választás a horgászok számára, akik a ponty- és feeder horgászatot kedvelik. A zsinór nagyon erős, rugalmas és könnyű, és nagyon jól ellenáll a kopásnak és korróziónak. A zsinór kiválóan csúszik a gyűrűkön, így könnyen és simán lehet dobni a zsinórt. A CRALUSSO Feeder & Carp F.C. bevonattal monofil zsinór egy nagyon tartós és megbízható zsinór, amely minden horgász számára ajánlott.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák