CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33904-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

2660 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33904-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 4,4 kg
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra.Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM egy olyan termék, amely ideális választás a horgászok számára, akik szeretnék növelni a sikeres halászat esélyeit. A zsinór kiváló minőségű anyagból készül, és számos előnnyel jár, amelyeket érdemes figyelembe venni.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM rendkívül erős és tartós, ami azt jelenti, hogy könnyen ellenáll a halak húzásának. Ez a zsinór nem csupán a nagyobb halak ellenállásának képes ellenállni, hanem a kisebb halak esetében is megakadályozza a zsinór elszakadását.

A zsinór nagyon vékony átmérővel rendelkezik, így könnyedén és pontosan lehet vele dobni. A nagyon vékony zsinór rendkívül kényelmes a horgászok számára, mert nem okoz súrlódást a nyúlás során, ami lehetővé teszi a halak észrevétlenül történő megfogását.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM nagyon könnyen csomózható, ezért könnyen össze lehet kötni a horoggal vagy az előkevel. Ez a tulajdonság nagyon fontos a horgászat során, mert megkönnyíti a zsinór összekötését a horoggal vagy az előkevel.

A zsinór hossza 150 méter, ami egy nagyon jó hosszúság a horgászok számára. Ez a hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy több halat fogjanak, mert lehetővé teszi a horgászatot nagyobb távolságokon is.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM nagyon rugalmas, így könnyedén alkalmazkodik a halak mozgásához, miközben kiváló ellenállást biztosít. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén kezeljék a zsinórt, és hatékonyabban fogják a halakat.

A termék előnyei közül még fontos kiemelni, hogy a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM UV álló, így nem veszít színéből és tulajdonságaiból a napfény hatása alatt sem. Ezen kívül a zsinór nem veszít rugalmasságából a hidegben sem, így a hidegebb időjárás sem befolyásolja a horgászat sikerességét.

Összességében a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM egy kiváló minőségű termék, amely nagyon rugalmas, tartós, könnyen csomózható és ideális horgászati ​​célokra. A termék mérete 0,18 mm vastagságú és 150 méter hosszú, ami ideális hosszúság a horgászok számára. A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM egy olyan termék, amely biztosítja a sikeres halászatot, így minden horgász számára ajánlott választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák