CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33904-022
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

2660 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33904-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150m
Szakítószilárdság: 6,2 kg
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Feeder Prestige zsinórja kis nyúlásának, lágyságának, és magas szakítószilárdságának köszönhetően tökéletes választás feedees, fenekező horgászatra.Bordó színű süllyedő zsinór, mely gyors reagálást és kimagasló kapcsolatot biztosít.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM egy olyan minőségi termék, amely megfelelő választás lehet minden horgász számára. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során.

A zsinór hossza 150 méter, és 0,22 mm vastagságú. Ez a méret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kényelmesen, és biztonságosan horgásszanak különböző típusú halakat. A zsinór nagyon erős és tartós, így biztos lehet benne, hogy nem szakad meg a horgászat során.

Ez a zsinór kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. A QSP-VEL technológiának köszönhetően kiváló stabilitást és irányíthatóságot biztosít. A zsinór fehér színe pedig megkönnyíti a látást a vízben, így a horgászok könnyebben követhetik a zsinór mozgását.

A CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM nagyon könnyen kezelhető, így a kezdő horgászok is könnyen használhatják. A zsinór nagyon sima, és nem akad a bottal, így a horgászok könnyedén dobhatnak és fognak halakat.

A zsinór kiváló minősége és tartóssága miatt hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig használhatják. Ez azt jelenti, hogy a zsinór megéri az árát, és a horgászoknak nem kell gyakran cserélniük.

Összességében a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM egy kiváló minőségű termék, amely megfelelő választás lehet minden horgász számára. A zsinór nagyon erős és tartós, könnyen kezelhető, és kiválóan alkalmas a feeder horgászatra. A zsinór hosszú élettartama miatt megéri az árát, és hosszú ideig használható. Ha minőségi és megbízható zsinórra van szükséged, akkor a CRALUSSO FEEDER PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák