CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33907-222
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 1000 m

3550 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Cralusso legújabb fluo sárga zsinórja, igazi különlegesség a kínálatban.

A Cralusso legújabb fluo sárga zsinórja, igazi különlegesség a kínálatban.


Fluo sárga és süllyedő is egyben!

Ez egyrészt azért jó nekünk, mert látjuk, milyen szögben és hol megy a zsinórunk a vízbe, másrészt egy süllyedő zsinórral közvetlenebb kapcsolatot létesíthetünk a végszerelék és a horgászbot között.

A nagy kiszerelésnek köszönhetően nem kell attól tartanunk, hogy feltekerés közben elfogy a zsinór, mielőtt megtölthetnénk vele az orsó dobját.
Nyúlása kisebb, mint egy átlagos zsinórnak, ez a mielőbbi kapás érzékelést biztosítja.

A CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM a horgászok egyik legjobb barátja lehet. Ez a zsinór kifejezetten a horgászat számára készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segíthetnek a horgászoknak még eredményesebbé válni a horgászaton.

Az első és legfontosabb előnye ennek a zsinórnek a minősége. A CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM kiváló minőségű anyagokból készül, így nagyon tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy a zsinór elszakad vagy megsérül a használat során.

A zsinór nagy előnye a színében rejlik. A neon sárga szín nagyon jól látható a vízben, így a horgászoknak könnyebb lesz követni a zsinórt, és pontosabban tudják beállítani a horgászbotjukat. A CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM színes kivitele lehetővé teszi a horgászoknak, hogy sokkal hatékonyabban horgásszanak, és nagyobb eséllyel találják meg a halakat.

A zsinór mérete is nagyon fontos, és a CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM mérete tökéletesen megfelel a horgászok igényeinek. A 0,22 mm vastagság ideális a kisebb halak horgászatára, de elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is kifogja. A 1000 méteres hosszúság pedig elegendő ahhoz, hogy a horgászok sokáig használhassák a zsinórt, anélkül, hogy aggódnának az utánpótlásért.

A CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM egy nagyszerű termék a horgászok számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, jól látható színű, és a megfelelő mérettel rendelkezik a horgászat szinte minden formájához. A zsinór nagy előnye, hogy nagyon tartós és ellenálló, így a horgászoknak nem kell aggódniuk azon, hogy elszakad vagy megsérül a használat során. Ha a horgászat iránti szenvedélyedet szeretnéd fokozni, akkor a CRALUSSO FLUO EXTRA MONOFIL ZSINÓR YELLOW PRESTIGE (1000M) 0,22 MM az egyik legjobb választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák