CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33906-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

2610 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM' kiváló minőségű horgászzsinór, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór hossza 150 méter, és vastagsága 0,18 milliméter, amely a legtöbb horgászhelyzetben használható.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór egy nagyszerű választás, hogy magabiztosan horgásszhassunk. A zsinór színe élénk sárga, ami növeli a láthatóságát a vízben, így könnyebben meg tudjuk határozni a zsinór helyzetét és figyelni tudunk a kapásokra. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a kopásnak és a horgászat során jelentkező nyomásnak, így biztosítva a horgászat sikerét.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór rendkívül könnyen kezelhető. A zsinórt könnyen lehet dobni és gyorsan lehet visszahúzni, így a horgászat sokkal hatékonyabbá válik. A zsinór nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan fogjuk ki.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór nagyon tartós, így hosszú távon használható. A zsinór könnyen tisztítható és karbantartható, így folyamatosan biztosítani tudja a kiváló minőséget és teljesítményt.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór ideális választás minden horgász számára, aki szeretné javítani horgászatának hatékonyságát és sikerességét. A zsinór mérete és vastagsága megfelelő mindenféle horgászhelyzetre, és a zsinór színe lehetővé teszi a láthatóságot a vízben, így biztosítva a kapásokat és a halak biztonságos kiemelését.

Vegyük figyelembe a SEO szempontokat is, hogy azok számára, akik keresik a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór terméket, könnyen megtalálják az interneten. A termék előnyei, mint a tartósság, a könnyű kezelhetőség és a könnyen tisztíthatóság, fontosak a horgászok számára, akik szeretnék biztosítani a sikerességet a horgászat során. A termék mérete és vastagsága megfelelő minden horgászhelyzetre, és a zsinór élénk sárga színe lehetővé teszi a láthatóságot a vízben, így biztosítva a kapásokat és a biztonságos halak kiemelését. A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór egy kiváló minőségű választás, amely biztosítja a sikeres horgászatot minden alkalommal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák