CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33906-022
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 150 m

2540 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

Ha horgász vagy, akkor tudod, hogy a megfelelő felszerelés kulcsfontosságú a sikeres horgászathoz. Az egyik legfontosabb elem a monofil zsinór, amelynek számos előnye van a horgászat során. A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM egy olyan termék, amely rendkívül magas minőségű és sok előnnyel rendelkezik.

Ez a zsinór 150 méter hosszú és 0,22 mm vastagságú, ami ideális az átlagos méretű halak fogásához. A zsinór könnyű, így könnyen lehet vele dobni, és nagyon erős, így még a nagyobb halakat is könnyedén meg lehet fogni vele. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, így rendkívül tartós és ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak az, hogy nagyon jól látható a vízben. A neon sárga színe rendkívül élénk, így könnyen lehet követni a halak mozgását a víz alatt. Ez különösen hasznos akkor, amikor a halak ragadozók, és az embernek meg kell figyelnie, hogy mikor támadnak és mikor kell húzni a zsinórt.

Ezen felül, a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM nagyon könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete miatt könnyen csúszik a horgászboton és a horgászországokon, így az embernek nem kell aggódnia az akadályoztatás miatt.

A zsinór rendkívül rugalmas is, így nagyon jól bírja a terhelést. Ez azt jelenti, hogy a halak támadásai során is megőrzi alakját és ellenáll a nyomásnak, így nagyobb esélye van a halak megfogására.

Végül, de nem utolsó sorban, a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM rendkívül versenyképes áron kapható. Ez azt jelenti, hogy az embereknek nem kell sokat költeniük a minőségi zsinórokra, hogy sikeresek legyenek a horgászatban. Ez nagyon fontos, különösen a hobbi horgászok számára, akik nem szeretnének túl sok pénzt költeni a felszerelésre.

Összességében, a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,22MM egy nagyszerű választás a horgászok számára. Ez a zsinór rendkívül jól látható a vízben, könnyen kezelhető, és nagyon erős és tartós. Ha minőségi zsinórt keresel, amelyet nem kell sok pénzért vásárolni, akkor ez a termék tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák