CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM

Készleten
Cikkszám: EF-33906-025
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

2610 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33906-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A horgászat nem csak egy hobbi, hanem egy életforma is lehet. Azoknak, akik már régóta szenvedélyesen horgásznak, jól tudják, hogy a megfelelő felszerelés kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres fogásokhoz. A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM' termék az egyik olyan eszköz, amely segíti a horgászokat, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a horgászatból.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór kiváló minőségű, és kiváló tartósságot kínál. A zsinór 0,25 mm vastagságú, ami ideális a kisebb halak megfogásához. A termék hossza 150 méter, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak és több helyen horgásszanak anélkül, hogy aggódniuk kellene az újratöltés miatt.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór sárga színe kiemelkedik a vízből, így segíti a horgászokat, hogy könnyebben kövessék a zsinórt a vízen. Ez különösen hasznos lehet, ha a víz árnyékosabb területein horgászunk, vagy ha a víz oldalán állunk, és nehezebb látni a zsinórt.

Az új CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór a QSP (Quick Start Point) technológiát is tartalmazza, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyebben és hatékonyabban dobjanak. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyedén csúszik a bottal, csökkentve az ellenállást a dobás során, és lehetővé téve a horgászok számára, hogy pontosan dobjanak, ahol akarnak.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór kiváló minőségű, és a horgászok számára számos előnyt kínál. A zsinór könnyen használható, tartós és megbízható, amely garantálja a sikeres horgászatot. Ha a horgászat az életed része, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór az a termék, amelyet mindenképpen kipróbálnod kell!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák