CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33900-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33900-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, ami mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára tökéletes választás lehet. Ez a zsinór egy QSP-vel ellátott 150 méteres tekercsen érhető el, amelynek átmérője mindössze 0,14 mm.

Az első dolog, ami feltűnik a CRALUSSO General Prestige zsinórban, az a rendkívüli tartóssága. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják, hogy a zsinór hosszú éveken át megbízhatóan fogja szolgálni a horgászokat. A CRALUSSO General Prestige zsinór magas kopásállósága miatt is kiemelkedő, így akkor sem kell aggódnod, ha olyan helyen horgászol, ahol a zsinór könnyen megsérülhet.

A CRALUSSO General Prestige zsinór másik nagy előnye pedig a kiváló csomózási tulajdonságai. A zsinór szorosan rögzül a csomóban, így a horgászoknak nem kell attól tartaniuk, hogy a halak kiszakítják a csalit a zsinórból. Ez különösen fontos akkor, ha nagyobb halakra horgászunk, ahol a megfelelő csomózás kulcsfontosságú.

A CRALUSSO General Prestige zsinór további előnye, hogy nagyon jól látható. Ez különösen hasznos lehet olyan körülmények között, amikor a horgászoknak nehéz látni a zsinórt, például sötét vagy homályos vízben. A CRALUSSO General Prestige zsinór élénk, könnyen látható színei segítenek a horgászoknak követni a zsinórt még akkor is, ha a körülmények nem ideálisak.

A CRALUSSO General Prestige zsinór méretei valóban nagyon praktikusak és sokoldalúak is. A 0,14 mm-es átmérő kiváló az általános horgászmunkákhoz, de elég vastag ahhoz is, hogy a horgászok bármilyen kisebb halat könnyedén megfogjanak vele. A 150 méteres tekercs pedig elegendő mennyiségű zsinórt biztosít a horgászoknak, hogy elég legyen a horgászáshoz, de nem annyira sok, hogy nehézkes legyen a szállítása.

Összességében, a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy kiváló minőségű, tartós és megbízható horgászzsinór, amely kiválóan használható mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára. A zsinór kiváló csomózási tulajdonságai, nagyon jól látható színei és praktikus méretei miatt biztos vagyok benne, hogy a horgászok nagyon fogják szeretni. Ha szeretnél egy kiváló minőségű horgászzsinórt, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak, akkor a CRALUSSO General Prestige zsinór a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák