CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33900-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33900-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy valódi kincs a horgászok számára. Ez a zsinór az egyik legjobb minőségű és legmegbízhatóbb monofil zsinór a piacon. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór 150 méteres hosszúságban kapható, és QSP-vel ellátott, ami kiváló terhelhetőséget biztosít a zsinórnak.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór 0,16 mm vastagságú, ami a legtöbb horgász számára ideális méret. A zsinór vastagsága lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan horgásszon, és könnyen kezelhető legyen a zsinór.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság és kopásállóság. A zsinór szakítószilárdsága nagyon magas, és a kopásállósága is kiváló. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszabb ideig használható, és nem kell folyamatosan cserélni. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór kiválóan alkalmas nagyhalas horgászatra, és a legnehezebb körülmények között is megbízhatóan teljesít.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór nagyon könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete miatt könnyen dobható, és nincs szükség speciális kezelési technikákra. A zsinór sima felülete miatt a boton is könnyen csúszik, ami lehetővé teszi a pontosabb dobásokat és a jobb érzékelést a halakról.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór kiváló minőségű anyagokból készül, és az összes horgászati ​​igényt kielégíti. A zsinór hosszú élettartamú, megbízható és könnyen kezelhető, ami azt jelenti, hogy a horgászok mindig megbízhatnak benne. Ha a CRALUSSO General Prestige monofil zsinórra van szükséged, akkor biztos lehet benne, hogy megbízhatóan teljesíti majd az elvárásaidat.

Véleményem szerint a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy igazán értékes és megbízható termék, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb minőséget és teljesítményt. A termék értékét a hosszú élettartamának, a nagy szakítószilárdságának és a könnyű kezelhetőségnek köszönheti. Ha valóban megbízható és hatékony monofil zsinórra van szükséged, akkor a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór az igazi választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák