CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,20MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33900-020
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33900-020
Átmérő: 0,2 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely biztosítja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot minden horgász számára. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt minden körülmények között.

Ez a monofil zsinór rendkívül könnyű súlyú és kiválóan alkalmazkodik a vízhez. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór kiválóan használható minden típusú horgászatra, legyen az édesvízi vagy tengeri horgászat. Ez a zsinór megfelelően tartja a horgot, és biztosítja a halak biztonságos és hatékony kifogását.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy bármilyen horgászati ​​helyzetben használható legyen. Az 0,20 mm vastagságú zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző vízmélységekhez, és biztosítja a megfelelő tartósságot és ellenállást a halaknak.

A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór előnyeit több pontban is ki lehet emelni. Az első előnye a kiváló minőségű anyagokból készült kialakítás, amely biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A zsinór rendkívül erős és ellenálló, így a legnagyobb halak is biztonságosan kifoghatók.

A második előnye a könnyű súly, amely lehetővé teszi a pontosabb dobást és az optimális teljesítményt minden típusú horgászat esetén. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízhez, és biztosítja a halak biztonságos kifogását.

A harmadik előnye a hosszú élettartam, amely lehetővé teszi a hosszabb és hatékonyabb horgászatot. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a különböző vízmélységekhez, és biztosítja a megfelelő tartósságot és ellenállást a halaknak.

Összefoglalva, a CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely biztosítja a kiváló minőséget és a hosszú élettartamot minden horgász számára. A zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízhez, és biztosítja a halak biztonságos kifogását. A CRALUSSO General Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amelynek előnyei minden típusú horgász számára nyilvánvalóak. A 150 méter hosszú, 0,20 mm vastagságú zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt minden körülmények között.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák