CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,25MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33900-025
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33900-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 150 m
Szakítószilárdság: 14,46 lb
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO márkájú CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára ajánlunk. Ez a zsinór kiválóan alkalmas mindenféle horgászati ​​tevékenységre, beleértve az állóvízi, folyóvízi és tengeri horgászatot is. A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, így tartós és megbízható.

A zsinór mérete 0,25 mm, és 150 méter hosszú, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre a horgászathoz. Az új QSP technológiának köszönhetően a CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór kiválóan ellenáll a kopásnak és a hajlításnak, így nagyon strapabíró. Ez a tulajdonság különösen fontos az állóvízi horgászat során, amikor a zsinór nagy nyomásnak van kitéve.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór nagyon könnyen használható, és kiválóan alkalmas mindenféle módszerhez. A zsinór nagyon sima, így könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön, és a megfelelően kialakított hajlítási tulajdonságok miatt nagyon jól reagál a különböző horgásztechnikákra.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór rendkívül nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így bármilyen hal számára elegendő erőt biztosít. Ez a tulajdonság különösen fontos a tengeri horgászat során, amikor nagyobb halakat is el kell kapni.

Összességében a CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet mind az amatőr, mind a profi horgászok számára ajánlunk. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, nagyon strapabíró és könnyen használható. A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór a horgászat során valódi előnyöket kínál, és biztosítja, hogy minden horgászélmény élvezet legyen.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák