CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33900-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33900-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM az egyik legnépszerűbb és legjobb minőségű horgászzsinór a piacon. Ez a zsinór egyedi kialakításának köszönhetően kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy sikeresen és hatékonyan horgásszunk.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinórt a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készítették el. Ez a zsinór kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, legyen szó tó, folyó vagy tengeri horgászatról. A zsinór különleges kialakítása miatt könnyen dobható, így a horgászat még élvezetesebb és hatékonyabb lesz.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór rendkívül tartós, és ellenáll a kopásnak és a szakadásnak. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A zsinór átmérője 0,18 mm, így könnyen alkalmazható minden típusú halra.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór kiválóan alkalmas az éjszakai horgászatra is, mivel fluoreszkáló szálakból készült, így könnyen látható még a sötétben is. Ez a zsinór rendkívül rugalmas, így könnyen alkalmazható minden típusú horgászatra.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór egyedülálló QSP (Quick Sink Performance) technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a zsinór gyorsan süllyedjen a vízbe. Ez a tulajdonság különösen hasznos azoknál a halaknál, amelyek az alsó vízrétegben tartózkodnak.

A CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór hossza 150 méter, így elegendő a legtöbb horgászati helyzetben. A zsinór színe áttetsző, így a halak nehezebben észlelik, és könnyebben becsapjuk őket.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinór egy kiváló minőségű és nagyon hasznos horgászkellék. A zsinór kiváló tulajdonságai és előnyei miatt különösen ajánlott minden horgász számára, aki a legjobb eredményeket szeretné elérni a horgászatban. Ne habozz, próbáld ki te is a CRALUSSO GENERAL PRESTIGE monofil zsinórt, és élvezd a sikeres és hatékony horgászatot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák