CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33903-516
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 500 m

4480 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-516
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CRALUSSO márka kínál. Ez a zsinór tartós és erős, így bármilyen típusú horgászathoz használható. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 nagy előnye, hogy kiválóan alkalmazható a mélyvízi horgászathoz. A zsinór nagyon könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén dobáljunk vele, és elérjük a kívánt mélységet. A zsinór hossza 500 méter, ami azt jelenti, hogy ezzel a zsinórral hosszú távra tervezhetsz.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 mérete 0,16 mm. Ez a méret kiválóan alkalmazható az általános horgászathoz, és különösen a kisebb halak fogásához. A zsinór kiválóan alkalmazható a pontyhorgászathoz, a keszegek fogásához, valamint az apróbb halfajtákhoz.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A zsinór nagyon erős és tartós, így bármilyen típusú horgászathoz használható. A zsinór kiválóan alkalmazható a nagy halak fogásához is.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 könnyen kezelhető és dobálható. A zsinór nagyon könnyű és rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy könnyen és precízen dobáljunk vele. A zsinór kiválóan alkalmazható a távoli dobásokhoz is, így könnyedén elérhetjük a kívánt távolságot.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 kiváló minőségű horgászzsinór, amely nagy előnyöket szolgáltat a horgászok számára. A zsinór nagyon erős és tartós, könnyen kezelhető és dobálható, és kiválóan alkalmazható a mélyvízi horgászathoz. A zsinór mérete 0,16 mm, és kiválóan alkalmazható az általános horgászathoz, valamint a kisebb halak fogásához. A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,16 egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet bátran ajánlunk minden horgász számára!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák