CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20

Készleten
Cikkszám: EF-33903-520
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 500 m

4480 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-520
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 egy nagyon magas minőségű zsinór, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. A termék előnyei között az egyik legfontosabb, hogy rendkívül tartós és ellenálló, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a zsinór kiszakad vagy megsérül a horgászat során.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 a mérete miatt tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására. A 0,20 mm vastagságú zsinór hossza pedig 500 méter, így elegendő mennyiségben rendelkezésedre áll a horgászat során.

Ezen kívül, a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 rendkívül rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a hal mozgásához, és lehetővé teszi, hogy a horgász a lehető legnagyobb precizitással irányítsa a halat. Az erős és tartós zsinór emellett a vízben is nagyon jól látható, így könnyen követhető a halak mozgása.

A CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 további előnyei között szerepel, hogy rendkívül sima felülettel rendelkezik, így a dobások is sokkal könnyebbé válnak, és nem kell aggódnod a zsinór összegabalyodása miatt sem. Emellett, az UV-álló anyagának köszönhetően a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 még hosszabb ideig megőrzi a tartósságát, és nem veszít az eredeti színéből.

Összességében, a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 egy igazán kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára készült. Rendkívül tartós és ellenálló, rugalmas és jól látható a vízben, így könnyen alkalmazkodik a halak mozgásához és lehetővé teszi, hogy a horgász a lehető legnagyobb precizitással irányítsa a halat. Emellett, a sima felülete és az UV-álló anyaga garantálják, hogy hosszú időn át használható lesz, és nem veszít az eredeti minőségéből. Ha tehát igazán minőségi zsinórra van szükséged, ami garantáltan nem hagy cserben, akkor a CRALUSSO Merülő Prestige monofil zsinór (500m) 0,20 a megfelelő választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák