CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33903-014
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,14
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-014
Átmérő: 0,14 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM egy olyan zsinór, amely minden horgász számára kiváló választás lehet. A CRALUSSO márka horgászati felszereléseiről ismert, és ez a zsinór is tökéletesen megbízható, folyamatosan kielégíti a horgászok igényeit.

Az első, amit érdemes megemlíteni, hogy ez a zsinór rendkívül erős. A monofil anyagból készült, ami magas szakítószilárdságot biztosít, így nem kell aggódnunk, ha az erős halakat célozzuk meg. A 0,14mm vastagságú zsinór könnyen átlépi a víz felszínét, így hatékonyan tudjuk bevetni a horogcsalit.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, beleértve az etetést, feedert, match horgászatot és még sok másat. Az egyik legfontosabb előnye, hogy a zsinór gyorsan merül és nagyon kevés csomóképződést okoz, így a horgászat során jelentősen csökkenthető az elakadások száma.

A QSP (Quick-Sinking Profile) technológia egy újítás, amely jelentősen javítja a zsinór teljesítményét. A technológia arra szolgál, hogy a zsinór gyorsan és hatékonyan merüljön a vízbe, és így jobban tudjuk irányítani a horogcsalit. Emellett a zsinór kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, például a UV sugárzásnak és a sótartalmú víznek is.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM könnyen használható, és különösen kényelmes azoknak a horgászoknak, akik hosszabb ideig szeretnének a vízparton eltölteni. A zsinór hossza 150 méter, így elegendő lesz akár több horgászat alkalmára is. A könnyű használat és a tartósság miatt ez a zsinór a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének biztos lenni abban, hogy a horgászatuk sikeres lesz.

Összességében a CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,14MM egy kiváló minőségű zsinór, amely biztosítja a horgászat sikerét. A gyors merülés, az erős anyag és a QSP technológia mind-mind előnyök, amelyeket minden horgász értékelni fog. Ha a horgászat a szenvedélyed, és szeretnél a vízparton sikeres lenni, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák