CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33903-016
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,16
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-016
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM egy rendkívül magas minőségű zsinór, amely kifejezetten horgászok számára készült. A termék előnyei között szerepel a kiváló minőség, az erős és tartós anyag, valamint a fantasztikus ár-érték arány.

A zsinór mérete 0,16 mm, és 150 méter hosszú, így elég hosszú ahhoz, hogy a horgászok könnyedén dolgozhassanak vele a vízen. A kiváló minőségű anyagból készült zsinór nagyon erős és tartós, így ideális választás a nagyobb halak horgászatához. A zsinór rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az átfonódások miatt.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észlelhetik a halak mozgását. Ez különösen hasznos lehet a finomabb horgászat során, amikor a halak nagyon érzékenyek az érintésre.

A zsinór különleges tulajdonsága, hogy a QSP technológiával van ellátva, amely lehetővé teszi a zsinór nagyon gyors merülését. Ez különösen hasznos lehet a mélyebb vizekben, ahol a halak általában tartózkodnak.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM nagyon könnyen használható, és nagyon megbízható. A horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a zsinórjuk nem fog elszakadni, vagy hogy nem fog átfonódni a halak mozgása miatt.

A termék előnyei között szerepel a fantasztikus ár-érték arány. A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM nagyon magas minőségű termék, de mégis nagyon megfizethető áron kapható. Ez különösen fontos a horgászok számára, akik rendszeresen vásárolnak zsinórt, és akik szeretnék megőrizni a költségvetésüket.

Összességében a CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM egy fantasztikus választás a horgászok számára. A zsinór nagyon erős, tartós és könnyen kezelhető, és fantasztikus ár-érték aránnyal rendelkezik. Ha szeretnél egy megbízható és kiváló minőségű zsinórt, akkor a CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,16MM az ideális választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák