CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM

Készleten
Cikkszám: EF-33903-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 150 m

2520 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Ennek megfelelően a legfejlettebb technológia mellett, az első osztályú alapanyagok felhasználása kerülhetett csak szóba. Nemhiába törekedtek erre, hiszen a legmagasabb horgászigények – akár verseny szintű – elvárásoknak való megfelelés volt a cél. S mindez sikerült, a valós átmérő-méretazonosság, a magas szakítószilárdság, a kopásállóság és az extra lágyság hűen tükrözi vissza, hogy egy nem mindennapi termékkel horgászhatunk. A Cralusso Prestige merülő zsinórja maximálisan kielégíti a match, illetve egyéb úszós horgászat követelményeit, kopásálló, alacsony súrlódású felülettel rendelkezik, mely gyors merülést és hosszú dobásokat biztosít.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM egy olyan horgászati termék, amely azoknak a horgászoknak készült, akik kiváló minőségű és megbízható zsinórra vágynak. A CRALUSSO márka minden terméke az innovációra és a minőségre épül, és ez a zsinór sem kivétel.

A zsinór 150 méter hosszúságú és 0,18 mm vastagságú, így alkalmas mindenféle horgászati helyzetben használatra. A QSP (Quick Sink Performance) technológia segítségével a zsinór gyorsan süllyed, így a horgász könnyebben tudja irányítani a csalit a vízben és hatékonyabbá teszi a halászatot.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM kiváló minőségű poliamid anyagból készült, amely ellenálló és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem fog elszakadni vagy sérülni a halak harcának során. Emellett a zsinór nagyon sima, így kisebb a vízellenállása és könnyebben repül a levegőben, amikor a horgász dobja ki a csalit.

A CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM ideális választás mindenféle horgászathoz, beleértve a süllő, a ponty, a csuka és a harcsa horgászatát is. A zsinór kiválóan alkalmas a csalikhoz való kötésre, és a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór tartós és megbízható.

Összességében a CRALUSSO MERÜLŐ PRESTIGE monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0,18MM egy kiváló minőségű és megbízható horgászati termék, amely ideális választás mindenféle horgászathoz. A QSP technológia segítségével a zsinór gyorsan süllyed, a zsinór sima felülete pedig csökkenti a vízellenállást és könnyebbé teszi a dobást. Az erős és tartós anyagból készült zsinór pedig biztosítja, hogy a horgászok könnyedén irányíthassák a csalikat és megfogják a kívánt halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák