CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0

Készleten
Cikkszám: EF-33904-118
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 200 m

6340 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33904-118
Hossz: 200 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór a horgászok kedvencévé vált az elmúlt évek során, és ez nem véletlenül van így. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A termék egy 200 méteres tekercsben kapható, és a QSP-VEL technológiának köszönhetően rendkívül pontosan lehet vele dobni.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór 0 átmérőjű, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok vékonyabb horogcsalikkal dolgozhassanak, és így a halakat is könnyebben és hatékonyabban lehet megragadni. A zsinór erős és tartós, így akár nagyobb halakat is ki lehet fogni vele anélkül, hogy aggódni kellene a zsinór szakadása miatt.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór csomózódása miatt. A zsinór kiválóan alkalmas feeder horgászatra, de használható match horgászatra is, ahol a pontos és távoli dobások nagyon fontosak.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyek közül az egyik a nagyon jó láthatóság. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen követhetik a zsinór mozgását a vízben, és így pontosan tudják, mikor kell megtenni a hal megragadásához szükséges mozdulatokat.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór kiválóan alkalmas mind kezdő, mind haladó horgászok számára. A zsinór méretei lehetővé teszik, hogy mindenféle halat ki lehessen fogni vele, és a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór szakadása vagy elszakadása miatt.

Végül, de nem utolsósorban a CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór kiváló minőségű termék, amelynek előnyei nem korlátozódnak csupán a horgászatra. A termék tartóssága és megbízhatósága miatt a zsinór más területeken is használható, például a kempingezés vagy más szabadtéri tevékenységek során is.

Összességében a CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas mindenféle horgászatra. A zsinór könnyen kezelhető, tartós és megbízható, így minden horgász számára ajánlott. Ha szeretne minőségi zsinórt, amely hatékonyan segíti a horgászatát, akkor a CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinórt mindenképpen ajánljuk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák