CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0

Készleten
Cikkszám: EF-33904-125
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 200 m

6340 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33904-125
Hossz: 200 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 egy igazi kincs minden szenvedélyes horgász számára. Az innovatív technológiának köszönhetően a zsinór rendkívül ellenálló és tartós, így a horgászok hosszú éveken keresztül élvezhetik a kiváló minőséget.

A zsinór mérete 200 méter, így ezzel a hosszal bőven elegendő zsinór áll rendelkezésünkre minden horgászat alkalmával. A termék kiváló minőségű, és a legjobb anyagokból készült. A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór kiválóan alkalmazható feeder horgászatra, de akár pergetéshez is.

A zsinór különlegessége, hogy QSP-VEL technológiával készült. Ez azt jelenti, hogy a zsinór olyan különleges polimerrel van bevonva, amely nagyon sima felületet biztosít, így a zsinór sokkal könnyebben csúszik a gyűrűkön. Ez különösen hasznos, amikor nagy távolságokat kell elérni dobással.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór rendkívül erős, és nagyobb teherbírással rendelkezik, mint a hagyományos monofil zsinórok. Ezen kívül a zsinór rendkívül rugalmas, így nem törik el olyan könnyen, mint a más típusú zsinórok.

A zsinór színe áttetsző, így nem fogja zavarni a halakat, és nem riasztja el őket. Ez rendkívül fontos, ha a halak nagyon óvatosak, és nehezen lehet őket fogni.

A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 nagyon könnyű kezelni, és rendkívül érzékeny. A horgászok könnyen észreveszik a halak aktivitását, és azonnal reagálhatnak a változásokra.

Összefoglalva, a CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 egy kiváló minőségű, tartós és erős zsinór, amely alkalmas mindenféle horgászatra. A QSP-VEL technológia biztosítja a sima felületet, így a zsinór könnyen csúszik a gyűrűkön, és nagyobb távolságokat lehet vele elérni dobással. A zsinór nagyon érzékeny és könnyen kezelhető, így a horgászok könnyen észreveszik a halak aktivitását. A CRALUSSO NAVIGATOR FEEDER ENERGY monofil zsinór (200M) QSP-VEL 0 egy igazi kincs minden horgász számára, és biztosan nem fog csalódást okozni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák