CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33903-116
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 16
Zsinór hossza: 150 m

4290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-116
Átmérő: 0,16 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0 az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt keresik. Ez a zsinór a CRALUSSO cég által készített, és egy sor előnyt kínál, amelyek a legtöbb horgász számára fontosak lehetnek.

Első és legfontosabb előnye a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinórnak az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. A zsinór erős, tartós és kopásálló, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig kiszolgálja Önt, és nem fog elhasználódni az idő múlásával.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór rendkívül érzékeny, így könnyen észlelheti a halak reakcióját a horogra. Ez azt jelenti, hogy a horgászok pontosan tudják, mikor kell megkezdeni a horgot, és mikor kell megállítani a halat. Ez nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, akik szeretnék növelni a fogások esélyét.

A zsinór mérete 150 méter, ami szintén nagy előnyt jelent a horgászok számára. Ez azért van, mert a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór véges hosszának miatt, és nem kell több zsinórt vásárolniuk, csak hogy kiszolgálják az igényeiket.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór QSP-VEL 0 technológiával készült, amely lehetővé teszi a zsinór maximális pontosságát és távolságát. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen és pontosan dobhatják a horogot a kívánt távolságra, amely nagy előnyt jelenthet a halak elérésében.

Másik fontos előnye a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinórnak az, hogy a zsinór színe könnyen látható a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen megtalálhatják a zsinórt a vízben, és nem kell aggódniuk a zsinór elvesztése miatt. Ez nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, akik szeretnék növelni a sikeres halászat esélyeit.

Végül, de nem utolsósorban, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór könnyen feltekerhető, amely nagy előnyt jelenthet a horgászok számára, akik szeretnék megőrizni a felszerelésüket. A zsinór könnyen tárolható, így nem kell aggódniuk a zsinór károsodása miatt.

Összességében a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0 egy kiváló minőségű, megbízható és tartós zsinór, amely nagy előnyöket kínál a horgászok számára. A zsinór könnyen használható, és nagy előnyt jelenthet a sikeres halászatban. Ha szeretné növelni a fogások esélyét, akkor a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór az Ön számára készült.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák