CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33903-118
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 18
Zsinór hossza: 150 m

4290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-118
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy valóban kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk. Ez a 150 méteres zsinór QSP-VEL technológiával készült, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű és áramvonalas, így a legjobb eredményeket érheti el vele.

Ez a zsinór a legmodernebb technológiával készült, így nagyon sok előnnyel jár. Először is, a zsinór nagyon könnyű, így nagyon könnyen dobható, még nagy távolságra is. Ez nagyon fontos, ha halakat akarunk fogni, mert a nagyobb dobásokkal nagyobb a valószínűsége, hogy a halakat elérjük.

Másodszor, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór nagyon erős, így nagyon nehéz lesz szakítani azt. Ez a zsinór nagyon ellenálló a töréseknek és a kopásoknak, így biztos lehet benne, hogy hosszú időn keresztül használhatja.

Azok számára, akiknek fontos a pontosság és a precizitás, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór tökéletes választás. Ez a zsinór nagyon pontos és könnyen irányítható a vízben, így nagyon könnyen beállíthatja azt a helyzetet, amelyben a leghatékonyabbak lesznek.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór mérete a horgászok számára is nagyon előnyös. Ez a zsinór 0 vastagságú, így nagyon vékony és könnyű a használata. Ezt a zsinórt a legjobb minőségű anyagokból készítették, így nagyon hosszú élettartammal rendelkezik.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór másik nagy előnye az, hogy nagyon könnyen kezelhető. Ez a zsinór könnyen csomózható és könnyen csúszik a gyűrűkön, így nagyon könnyen használható.

Végül, de nem utolsósorban, a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór nagyon vonzó és stílusos is. Ez a zsinór nagyon szép és modern, és nagyon jól illik a modern horgászfelszerelésekhez.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy nagyon jó választás minden horgász számára. Ez a zsinór nagyon könnyű, erős és precíz, és könnyen kezelhető. Ha nagyon jó minőségű monofil zsinórra van szüksége, akkor a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór tökéletes választás lehet Önnek!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák