CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33903-120
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 150 m

4290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-120
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0 egy valóban kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a CRALUSSO márka kínál a horgászoknak. A termék magas minősége és megbízhatósága miatt a horgászok számára ideális választás, akik szeretnének sikeresen horgászni mindenféle vizeken.

A zsinór hossza 150 méter, ami elegendő ahhoz, hogy bármilyen horgásztúrán használható legyen. A zsinór vastagsága QSP-VEL 0, ami azt jelenti, hogy a zsinór nagyon vékony, de nagyon erős. Ez a vékonyság és erősség kombinációja lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságra is eljuttassák az etetőanyagot, és a nagyobb halakat is könnyedén kifogják.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór nagy előnye, hogy süllyedő tulajdonsággal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór süllyed a vízben, így az etetőanyag és a horog is a kívánt mélységre jut el. Ez különösen fontos azoknak a horgászoknak, akik csalikat használnak, és akiknek fontos, hogy azok a vízfenéken legyenek.

A termék nagy előnye továbbá az, hogy rendkívül ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem törik el könnyen, és nem kopik olyan hamar, mint más zsinórok. Ez nagyon fontos, mert a horgászoknak nem kell aggódniuk azért, hogy a zsinór elszakad, vagy hogy a kopás miatt nem lesz elég erős a halak kifogására.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór további előnye, hogy rendkívül rugalmas. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem lesz merev, és könnyen alkalmazkodik a horgászat során fellépő különböző igényekhez. Ez nagyon fontos, mert a horgászoknak sokszor kell változtatniuk a csalikat és a horog mélységét, és az ilyen változtatások könnyebbek lesznek, ha a zsinór rugalmas.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy kiváló minőségű termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A zsinór süllyedő tulajdonsága, a nagy ellenálló képesség és a rugalmasság kombinációja biztosítja, hogy a horgászok sikeresen fogjanak halakat mindenféle vizeken. Ha szeretnél sikeresen horgászni, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zsinórt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák