CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór (150M) QSP-VEL 0

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33903-123
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,23
Zsinór hossza: 150 m

4290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33903-123
Átmérő: 0,23 mm
Hossz: 150 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór a horgászok számára lett tervezve, és a CRALUSSO márkájára jellemző minőségi anyagokból készült. Ez a zsinór különleges előnyöket kínál, amelyek a horgászat során biztosítják a hatékonyságot és a sikerességet. A zsinór tökéletesen illeszkedik a horgászbotokhoz, és egyaránt alkalmas a parton és a vízen történő horgászatra egyaránt.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór hossza 150 méter, amely elegendő a hosszabb távolságokra történő horgászathoz is. A QSP-VEL 0 átmérője lehetővé teszi, hogy a zsinór könnyen vágja át a víztömeget és gyorsan elérje a célját. Az új technológia, amelyet a CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór használ, lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabban célozzák meg a halakat és nagyobb hatékonysággal horgásszanak.

Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdsága, ami azt jelenti, hogy a halak ellenállásának ellenáll. A zsinór hibátlanul működik az éles sziklákkal és az akadókkal teli területeken is. A zsinór szinte észrevehetetlen a víz alatt, így a halak nem fognak tudni észrevenni, amíg el nem érik a csalit. A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinórnak nincs memóriája, ami azt jelenti, hogy a zsinór nem fog összegabalyodni, és könnyen kifeszíthető. Ez nagyon fontos a horgászat során, mert így a horgászok szabadon mozoghatnak a vízen és élvezhetik a horgászatot.

A CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór kiválóan alkalmas a matchhorgászatra is. A zsinór kitűnően illeszkedik a matchbotokhoz, és tökéletesen működik a matchdobótechnikával. Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór rendkívül sima felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a zsinór gyorsan csússzon a vezetőgyűrűkön, és ne akadjon el. Ez nagyon fontos a matchhorgászat során, mert így a horgászok kevesebb időt töltenek a zsinór kifeszítésével és több időt tölthetnek a horgászaton.

Az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű zsinórt keresnek. Ez a zsinór minden olyan előnnyel rendelkezik, amelyre a horgászoknak szükségük lehet, és biztosítja a hatékonyságot és a sikerességet a horgászat során. Ha olyan zsinórt keres, amely megbízható, tartós és hatékony, akkor az CRALUSSO NAVIGATOR MATCH SINKING monofil zsinór az Ön számára megfelelő választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák