CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,18MM 350M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33907-018
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 350 m

3750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33907-018
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 350 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,18MM 350M' egy olyan minőségi termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. A zsinór rendkívül strapabíró, így bármilyen körülmények között használható, és garantáltan nem fog cserben hagyni. A zsinór magas minőségének köszönhetően a halak fárasztásakor sem kell aggódni, hiszen rendkívül erős és megbízható.

Az erős és strapabíró anyagnak köszönhetően a zsinór nagyon vékony, így nem okoz gondot a kifinomultabb horgásztechnikák használata sem. A zsinór 0,18 mm vastagságú és 350 méter hosszú, így bőségesen elegendő egy hosszabb horgászat során. A zsinór sárga színe nagyon jól látható a vízben, így könnyen lehet követni a hal mozgását, és időben észrevenni, ha kapás van. Ez különösen hasznos a kezdő horgászok számára, akiknek még nem annyira jól fejlett a halérzékük.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór kiváló minősége és teljesítménye a horgászok igényeit figyelembe véve került kialakításra. A zsinór könnyen kezelhető, és nem szövődik össze. A horgászat során az egyik legfontosabb tényező a horgászzsinór minősége, hiszen ez határozza meg, hogy milyen eredményeket érhetünk el a vízben. A CRALUSSO márkájú zsinór garantáltan megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, így biztos lehetsz benne, hogy a horgászatod során a legjobb teljesítményt éred el.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór egy olyan termék, amelyet nemcsak a kezdő, hanem a haladó horgászok számára is ajánlunk. A zsinór strapabíró, könnyen kezelhető és erős, így bármilyen körülmények között használható. A sárga szín nagyon jól látható a vízben, így időben észre lehet venni a kapást. A zsinór 0,18 mm vastagságú és 350 méter hosszú, így bőségesen elegendő egy hosszabb horgászat során. Ha olyan minőségi zsinórt keresel, amely garantáltan nem fog cserben hagyni, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák