CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,20MM 350M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33907-020
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 350 m

3750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33907-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 350 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A horgászat egy olyan tevékenység, amelyet csak akkor lehet igazán élvezni, ha minden eszközünk a lehető legjobb minőségű. A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór egy olyan termék, amelynek használatával garantáltan több halat fogsz, és élvezetesebbé válik majd az idő, amelyet a vízparton töltesz.

A zsinór 0,20 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy elég vékony ahhoz, hogy a halak ne vegyék észre, mégis elég erős ahhoz, hogy megfeleljen a keményebb horgászati körülményeknek is. A hossza 350 méter, így elegendő mennyiségű zsinór áll rendelkezésedre, hogy bármilyen horgászati helyzetben megállj a helyed.

Az egyik legfontosabb előnye a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinórjának az, hogy a fluoroszkópikus sárga színe miatt könnyen látható a vízben. Ez nagy előnyt jelent, mivel könnyebben követhető a zsinór mozgása, így könnyebb a halak mozgását is észrevenni. Ez különösen fontos, ha olyan helyen horgászunk, ahol sok a növényzet vagy a kavicsos aljzat.

A zsinór anyaga nagyon erős és ellenálló, így nem kell aggódnod az esetleges szakadás miatt. A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinórja hosszú élettartamú, és nem fog elvékonyodni vagy elrepedni, még akkor sem, ha gyakran használod.

A zsinór nagyon könnyen csomózható, így nem kell aggódnod az esetleges csomók miatt. Az anyaga nem fog eltorzulni vagy felcsavarodni, így biztos lehetsz abban, hogy minden csomó erős és tartós lesz.

Azon felül, hogy nagyon erős és tartós, a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinórja nagyon könnyű is, így kényelmes használni. Nem fog fárasztóvá válni az egész napos horgászat során, így élvezetesebbé válik majd az idő, amelyet a vízparton töltünk.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór nagyszerű választás minden horgász számára. Erős, tartós, könnyen csomózható és könnyű, ami mind nagyon fontos tulajdonságok a horgászat során. A fluoroszkópikus sárga színe pedig még nagyobb élményt nyújt a horgászatban, hiszen könnyebb követni a zsinór mozgását és észrevenni a halak viselkedését. Ha igazán minőségi és megbízható zsinórra van szükséged, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór az egyik legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák