CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,22MM 350M

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-33907-022
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 350 m

3750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33907-022
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 350 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,22MM 350M egy olyan kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. Az éles sárga szín láthatóságot biztosít a vízben, így könnyen nyomon követhető a halak mozgása. Ez a zsinór a CRALUSSO márka legmagasabb minőségi szabványait követi, így garantáltan megbízható és tartós.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,22MM vastagsággal rendelkezik, ami ideális az átlagos méretű halak fogásához. Az 350 méter hosszúságú zsinór elegendő ahhoz, hogy a horgász több alkalommal is kipróbálhassa a kiváló minőségű zsinórt.

Ez a zsinór nagyon könnyen kezelhető, ami különösen fontos a horgászok számára. A zsinór sima felülete lehetővé teszi, hogy könnyen dobjon és halat fáraszthasson. A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór ellenáll a kopásnak és a csomózódásnak, így nem kell aggódnia az elképesztő fogások miatt.

A CRALUSSO márka nagyon magas színvonalú termékeiről ismert, és a FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór sem kivétel. A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,22MM 350M kiváló minőségű, tartós és könnyen kezelhető, valamint éles sárga színe biztosítja a láthatóságot a vízben.

Ha olyan zsinórt keresel, amely megbízható és a horgászati ​​igényeidnek megfelel, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,22MM 350M az, amire szükséged van. Ez a zsinór nem csak a halak fárasztásához ideális, hanem könnyű kezelhetőségével és kiváló minőségével is biztosan elégedett leszel. Próbáld ki a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,22MM 350M-t, és fedezd fel a horgászat új dimenzióit!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák