CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33907-025
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,25
Zsinór hossza: 350 m

3750 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33907-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 350 m
Szín: Sárga
A Cralusso Prestige zsinórok gyártása során a legmagasabb minőségi irányelvet vették alapul. Így a legfejlettebb technológia mellett első osztályú alapanyagok kerültek felhasználásra. Ezzel kitűzött céljukat, a legmagasabb horgászigényeknek – beleértve a versenyszintű elvárásokat is – való megfelelést, kifogástalanul teljesítették. A magas szakítótószilárdságnak és kopásállóságnak, az extra lágy anyagnak és a feltüntetett értékkel megegyező valós átmérőnek köszönhetően a Cralusso Prestige zsinór tökéletes választás mind a hétköznapi, mind pedig a versenyhorgászatok alkalmával. Áttetsző színű, megbízható, erős horgászzsinór, mely magas szakítószilárdsággal, UV ellenállással és kopásálló, sima felülettel rendelkezik. Egyaránt megfelel általános használatra és szerelékek elkészítéséhez is.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M egy kiváló minőségű horgászzsinór, amely a horgászok számára számos előnnyel jár. A zsinór mérete 0,25 mm, és hossza 350 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre, hogy a horgászok bármilyen típusú halat fogjanak. A CRALUSSO márka híres a minőségéről és a megbízhatóságáról, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór tartós és megbízható.

Az egyik legfontosabb előnye a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M-nek az, hogy rendkívül könnyen látható. A sárga szín, amelyet a zsinór felhasznál, világos és élénk, így könnyen látható még akkor is, ha a víz nem tökéletesen tiszta. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen követhetik a zsinórt, és időben észlelhetik a halak harapását.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M másik előnye a magas szakítószilárdság. A zsinór anyaga tartós és erős, így bármilyen típusú halat meg lehet akasztani. A magas szakítószilárdság azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór megszakadása miatt, amikor a halak nagyobb ellenállást mutatnak.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M további előnye, hogy nagyon kevés emlékezési effektussal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog összegubancolódni vagy összegöngyölődni, amikor a horgászok feltekerik a zsinórt az orsóra. Ez nagyon fontos előny, mert csökkenti a zsinór megszakadásának kockázatát, és megkönnyíti a horgászatot.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M továbbá rendkívül könnyen kezelhető. A zsinór sima felülete miatt könnyen átcsúszik az orsón, és a horgászok könnyen tudják irányítani a zsinórt a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen tudják beállítani a zsinórt, hogy a csalit a megfelelő helyre irányítsák.

A CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M egy igazán kiváló minőségű horgászzsinór, amely a horgászok számára számos előnnyel jár. A könnyen látható sárga szín, a magas szakítószilárdság, a kevés emlékezési effektus, és a könnyű kezelhetőség mind azt jelentik, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak horgászni ezzel a zsinórral. Ha szeretnél egy megbízható, tartós és hatékony horgászzsinórt, akkor a CRALUSSO FLUO SÁRGA PRESTIGE monofil zsinór 0,25MM 350M a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák