CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR ININITY 500M 0,20

Készleten
Cikkszám: EF-33901-720
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,20
Zsinór hossza: 500 m

5230 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-720
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,20 egy olyan termék, amely kiváló minőségű, tartós és megbízható zsinórt kínál a horgászok számára. A CRALUSSO márka hosszú évek óta a horgászok számára nyújt kiváló minőségű horgászfelszereléseket, amelyek segítenek a horgászatban, és élménnyé varázsolják azt.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,20 egy 500 méteres tekercsben kapható, amely egy 0,20 mm vastag monofilament zsinór. Ez a zsinór rendkívül erős és tartós, és az egyik legjobb választás, ha a horgászat során a nagy halakat célozzuk meg. A zsinór vastagsága lehetővé teszi, hogy hosszabb távon is könnyen dobáljunk, és a nagyobb halakat is biztonságosan kifogjuk.

Az INFINITY 500M 0,20 zsinór használata kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, és kiválóan teljesít a vizekben, ahol nagyobb halak élnek. A zsinór magas kopásállósága és erőssége azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk az esetleges szakadások miatt, még akkor sem, ha a halak ellenállóak.

A zsinór hidrodinamikus kialakítása miatt a dobások simaak és pontosak lehetnek, és a zsinór könnyen lecsúszik a botról, ami nagyobb távolságokat tesz lehetővé. Az INFINITY 500M 0,20 zsinór kiválóan működik minden típusú horgászboton, és alkalmas a különböző típusú horgászmódszerekhez.

A CRALUSSO márka horgászfelszerelései kiváló minőségűek és megbízhatóak, és az INFINITY 500M 0,20 zsinór sem kivétel. Ez a zsinór nagyszerű választás a horgászok számára, akik nagy halakat akarnak kifogni, és akik szeretnék, hogy a horgászat élmény legyen számukra. A zsinór minőségi, tartós és erős, és biztosan elég lesz ahhoz, hogy a horgászok évekig élvezhessék használatát.

Összességében, ha egy erős, tartós és megbízható zsinórra van szükséged a horgászathoz, akkor a CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,20 a legjobb választás. Ez a zsinór nagyszerűen teljesít minden szempontból, és biztosan nem fog csalódást okozni. Adj neki egy esélyt, és garantáltan nem fogod megbánni!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák