CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR ININITY 500M 0,22

Készleten
Cikkszám: EF-33901-722
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 500 m

5230 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-722
Átmérő: 0,22 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,22 egy nagyszerű minőségű horgászzsinór, amelyet a CRALUSSO márka egyedülálló szakértelme és tapasztalatai alapján fejlesztettek ki. Ez a zsinór kifejezetten a halak kifogására lett tervezve, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a sikeres horgászatban.

Ez a zsinór rendkívül erős, és ellenálló a különböző körülményeknek, mint például az időjárási viszonyok vagy az erős áramlások. A 0,22 mm vastagságú zsinór kiváló minőségű anyagból készült, és garantáltan tartós és megbízható. A 500 méteres hosszúságú zsinór lehetővé teszi, hogy hosszabb időre készüljön fel a horgászat, és több lehetőségünk lesz arra, hogy kifogjunk egy nagy halat.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,22 nagyszerűen működik mindenféle halászmódszerhez, beleértve a feeder horgászatot, a pontyhorgászatot és a pergetést is. A zsinór rendkívül precízen készült, így a halak nehezen észlelik, és könnyebben becsapjuk őket.

Ez a zsinór kiváló érzékenységgel rendelkezik, amely lehetővé teszi a halak bármilyen mozgásának észlelését. A magas érzékenység segít abban, hogy időben észrevegyük, ha a hal valamilyen módon megpróbál megszabadulni a horogtól, így időben reagálhatunk, és megakadályozhatjuk a szökést.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,22 nagyszerű választás minden horgász számára, aki szeretne nagy halakat kifogni. A zsinór kiváló minőségű és megbízható, és garantáltan segít abban, hogy a horgászat élménnyé váljon. A zsinór méretei rendkívül ideálisak, és nagyon könnyen kezelhetőek, így a horgászat még kényelmesebbé és hatékonyabbá válik.

Összességében a CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,22 egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára ajánlott. A termék magas minősége és tartóssága még a legtapasztaltabb horgászokat is lenyűgözi. Ha szeretnél sikeresen horgászni, akkor a CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,22 a te választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák