CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR ININITY 500M 0,30

Külső raktáron
Cikkszám: EF-33901-730
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,3
Zsinór hossza: 500 m

5460 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 33901-730
Átmérő: 0,30 mm
Hossz: 500 m
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,30 egy kiváló minőségű monofilament zsinór, amelynek használata során a halakat könnyedén és hatékonyan lehet befogni. A termék mérete 500 méter hosszú és 0,30 milliméter vastagságú, így bármilyen horgászfelszereléssel használható.

Az INFINITY zsinór kiválóan alkalmas a ponty- és ragadozóhal-horgászatban is, mivel erős és tartós. A zsinór anyaga nagyon ellenálló, így a legnagyobb halakat is biztonságosan lehet vele kifogni. A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,30 rendkívül rugalmas és könnyen kezelhető, így a horgászok számára nagyon kényelmes a használata.

A zsinór színe áttetsző, így a halak nem veszik észre, hogy van valami a vízben, ami körülveszi őket. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal fogják be a halakat. A zsinór nagyon sima felületű, így nem tapadnak hozzá a szennyeződések, és kevésbé lesznek láthatóak a halak számára.

A CRALUSSO MONOFIL ZSINÓR INFINITY 500M 0,30 ideális választás minden horgász számára, aki szeretne hatékonyan és gyorsan befogni a halakat. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Ha szeretnél biztosan és hatékonyan horgászni, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák