EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34061-018
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,18
Zsinór hossza: 300 m

1350 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34061-018
Átmérő: 0.18 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs - sárga
Szakítószilárdság: 4.80 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo narancs - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo narancs és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színe segítséget fog nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR márkájú 'EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR' egy olyan termék, amelyet a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének minőségi és megbízható monofil zsinórt használni a horgászat során. A termék előnyei között szerepel az, hogy nagyon erős és tartós, így biztosítja a horgászoknak a megfelelő ellenállást a halak ellen.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR számos előnye között az egyik legfontosabb az, hogy a zsinór anyaga rendkívül tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem fog könnyen elszakadni vagy megrepedni, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy megbízható eszközzel állnak szemben a horgászat során.

A zsinór mérete is nagyon fontos szempont a horgászat során. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR mérete nagyon megfelelő a horgászok számára, akik szeretnének könnyen dolgozni a zsinórral, de ugyanakkor szeretnének biztosítani egy megfelelő ellenállást a halak ellen.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR további előnye, hogy a zsinór színe nagyon feltűnő, így a horgászok könnyen észre fogják venni a halakat, amikor a zsinóron rángatnak. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok pontosabban célozzanak és hatékonyabban horgásszanak.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR további előnyei között szerepel az, hogy a zsinór könnyen kezelhető és könnyen csomózható. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem fognak sok időt és energiát veszíteni a zsinór kezelésével és csomózásával, hanem inkább a horgászatra fókuszálhatnak.

Összességében az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR egy kiváló minőségű és megbízható monofil zsinór, amely megfelelő ellenállást biztosít a halak ellen. A zsinór anyaga nagyon tartós és ellenálló, a zsinór mérete megfelelő a horgászok számára, a zsinór színe pedig nagyon feltűnő. A zsinór könnyen kezelhető és csomózható, így a horgászok könnyen dolgozhatnak vele a vízen. Ha minőségi monofil zsinórra van szükséged a horgászat során, akkor az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,18 ZSINÓR az egyik legjobb választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák