EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22 ZSINÓR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-34061-022
Gyártó: EXCALIBUR
Szállítás: 1-5 munkanap
Zsinór vastagsága: 0,22
Zsinór hossza: 300 m

1490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 34061-022
Átmérő: 0.22 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo narancs - sárga
Szakítószilárdság: 6.85 kg
ET Excalibur Carp Feeder Fluo narancs - citromsárga átmenetes camou zsinór 300m Az Energoteam Excalibur szériájának legújabb tagja, Carp Feeder, Camou változatban, kétféle szín összeállításában, mely jelen esetben Fluo narancs és citromsárga keveréke. Az élénk fluo változatnak hála az éjszakai horgászatok során is megfelelő választás a zsinór, de a 2 szín átmenetének köszönhetően nappal is jó fénytörési mutatókkal bír. Anyaga kopásálló és az időjárással, napsugárzással szemben is jó mutatókkal bír. A damil kisebb méretei a nevéből adódóan tökéletesek hosszúelőkés feederezéshez vagy method feederezéshez. A tekintélyes méretskála nagyobb tagjai pedig a bojlis és hagyományos fenekezős készségeket használók számára nyújt tökéletes megoldást. A zsinór kiemelten ajánlott azoknak a horgászoknak, akik nem csak nappal, hanem rosszabb látási viszonyok között, éjjel is keresik a halakat. Fluo színe segítséget fog nyújtani este, ha több szerelékkel horgászunk. 300m-es tekercsekben került forgalomba, mely a nagyobb dobú orsókra is jó alternatívává teszi a terméket.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22 ZSINÓR egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a zsinór az Excalibur márkától származik, amely már évtizedek óta a horgászati iparágban dolgozik, és nagyszerű minőségű termékeket kínál a horgászoknak világszerte.

A zsinór hossza 300 méter, ami tökéletes ahhoz, hogy egy egész napot eltöltsünk a vízen, anélkül, hogy aggódnánk a zsinórunk elfogyásával kapcsolatban. A 0,22 mm vastagságú zsinór kiválóan működik azoknak a horgászoknak, akik szeretik a nagyobb halakat is fogdosni. A zsinór színe flou narancs-fluo sárga camou, ami nagyon jól látható a vízben. Ez különösen fontos azok számára, akik szeretik a feeder horgászatot, mivel a szín segít a horgásznak abban, hogy nyomon kövesse a zsinór mozgását a vízben.

Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22 ZSINÓR könnyen kezelhető, és nagyon erős. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnunk a zsinór elszakadása miatt, amikor nagyobb halakat akarunk kifogni. A zsinór rendkívül rugalmas, ami segít nekünk abban, hogy könnyen vezessük a halat a partra.

Ez a zsinór nagyszerű választás azok számára, akik szeretik a feeder horgászatot, vagy akik szeretnének nagyobb halakat kifogni. Az EXCALIBUR CARP FEEDER FLUO NARANCS-FLUO SÁRGA CAMOU monofil zsinór 300M 0,22 ZSINÓR minőségi termék, amely megfelel a horgászok magas elvárásainak. A zsinór könnyen kezelhető, erős és rugalmas, és segít nekünk abban, hogy sikeresen kifogjuk a kívánt halakat. Használjuk a zsinórt bátran, és élvezzük a horgászat izgalmait!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák